Lainalaskuri
Valitse lainasumma
2000 - 3000 euroa
Valitse laina-aika
12 - 24 kuukautta
Hae lainaa
Kuukausierän suuruus
214,92 €
Vippi

Onnen.fi myöntää 2000-3000 euron suuruisia vippejä. Jos lainahakemus hyväksytään, vippi siirretään lainanhakijan tilille välittömästi. Vipit muihin kuin Osuuspankkiin, Nordeaan, Aktiaan, Sampoon, Handelsbankeniin, POP:iin, Säästöpankkiin tai Tapiolaan kestävät 1-2 pankkipäivää. Ohjeet vippien hakuun löytyvät kotisivuiltamme www.onnen.fi. Kotisivuiltamme löytyy myös usein kysytyt kysymykset, jotka auttavat lainanhaussa. Ensimmäinen vippi voi olla suuruudeltaan 300 – 700 euroa. Lainakatto nousee, mikäli lainanhakija maksaa vipin ajallaan takaisin. Lainanhakija saa itse valita lainan takaisinmaksuajan. Vipin takaisinmaksuaika voi olla 1-4 kuukautta. Mikäli asiakas ei kykene maksamaan lainaa takaisin eräpäivään mennessä, hän voi tehdä eräpäivänsiirron. Eräpäivänsiirron ohjeet ja hinnat löytyvät kokonaisuudessaan kotisivuiltamme sekä asiakkaiden laskuista. Lainanhakija voi myös tehdä maksuohjelman muutoksen hakemalla lisää vippiä aina henkilökohtaiseen lainakattoon asti, jolloin vipin takaisinmaksuaikataulun voi uudelleen määritellä.

Onnen.fi vippiä voi hakea kotisivuiltamme tai puhelimitse. Ennen ensimmäisen vipin hakemista lainanhakijan tulee rekisteröityä asiakkaaksi kotisivuillamme. Rekisteröitymisen yhteydessä asiakas suorittaa tunnistautumisen. Onnen.fi vipit ovat turvallisia ja edullisia. Kun lainanhakija rekisteröityy asiakkaaksemme ja tunnistautuu verkkopankkitunnuksilla, hän voi jatkossa hakea helposti vippiä kotisivuiltamme oman profiilin kautta ja puhelimitse. Vippi on turvallinen ratkaisu, kun sen ottaa luotettavalta ja vastuulliselta rahoitusyhtiöltä ja on varautunut maksamaan vipin takaisin ajallaan. Onnen.fi on luotettava lainantarjoaja. Onnen.fi tarkistaa henkilöluottotiedot sekä tunnistaa asiakkaan. Onnen.fi myöntää vipit vain päiväsaikaan klo 07 – 23. Vippi myönnetään mikäli lainanhakija täyttää luottoperiaatteet.

Mikäli sinulla on kysyttävää, Onnen asiakaspalvelu auttaa. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@onnen.fi, kotisivujemme asiakaspalveluchatin kautta tai soittamalla asiakaspalvelun puhelinnumeroon 09 315 888 22. Kotisivuiltamme osoitteesta www.onnen.fi löytyy lisää tarpeellista tietoa vippien hakua varten.