Lainalaskuri
Valitse lainasumma
2000 - 3000 euroa
Valitse laina-aika
12 - 24 kuukautta
Hae lainaa
Kuukausierän suuruus
214,92 €
Pikalaina

Onnen.fi myöntää 2000-3000 euron suuruisia pikalainoja pitkällä maksuajalla. Jos lainahakemus hyväksytään, pikalaina siirretään lainanhakijan tilille välittömästi. Pikalainat muihin kuin Osuuspankkiin, Nordeaan, Aktiaan, Sampoon, Handelsbankeniin, POP:iin, Säästöpankkiin tai Tapiolaan kestävät 1-2 pankkipäivää. Ohjeet Pikalainojen hakuun löytyvät kotisivuiltamme www.onnen.fi. Kotisivuiltamme löytyy myös usein kysytyt kysymykset, jotka auttavat lainanhaussa. Ensimmäinen pikalaina voi olla suuruudeltaan 300 – 700 euroa. Lainakatto nousee, mikäli lainanhakija maksaa pikalainansa ajallaan takaisin. Lainanhakija saa itse valita pikalainan takaisinmaksuajan. pikalainan takaisinmaksuaika voi olla 1-4 kuukautta. Mikäli asiakas ei kykene maksamaan lainaa takaisin eräpäivään mennessä, hän voi tehdä eräpäivänsiirron. Eräpäivänsiirron ohjeet ja hinnat löytyvät kokonaisuudessaan kotisivuiltamme sekä asiakkaiden laskuista. Lainanhakija voi myös tehdä maksuohjelman muutoksen hakemalla lisää lainaa aina henkilökohtaiseen lainakattoon asti, jolloin pikalainan takaisinmaksuaikataulun voi määritellä uudestaan.

Onnen.fi pikalainaa voi hakea kotisivuiltamme tai puhelimitse. Ennen ensimmäisen pikalainan hakemista lainanhakijan tulee rekisteröityä asiakkaaksi kotisivuillamme. Rekisteröitymisen yhteydessä asiakas suorittaa tunnistautumisen. Onnen.fi pikalainat ovat turvallisia ja edullisia. Kun lainanhakija rekisteröityy asiakkaaksemme ja tunnistautuu verkkopankkitunnuksilla, hän voi jatkossa hakea helposti pikalainaa kotisivuiltamme oman profiilin kautta ja puhelimitse. Pikalaina on turvallinen ratkaisu, kun sen ottaa luotettavalta ja vastuulliselta rahoitusyhtiöltä ja on varautunut maksamaan pikalainan takaisin ajallaan. Onnen.fi on luotettava lainantarjoaja. Onnen.fi tarkistaa henkilöluottotiedot sekä tunnistaa asiakkaan. Onnen.fi myöntää pikalainat vain päiväsaikaan klo 07 – 23. Pikalaina myönnetään mikäli lainanhakija täyttää luottoperiaatteet.

Mikäli sinulla on kysyttävää, Onnen asiakaspalvelu auttaa. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@onnen.fi, kotisivujemme asiakaspalveluchatin kautta tai soittamalla asiakaspalvelun puhelinnumeroon 09 315 888 22. Kotisivuiltamme osoitteesta www.onnen.fi löytyy lisää tarpeellista tietoa pikalainojen hakua varten.