Lainalaskuri
Valitse lainasumma
2000 - 3000 euroa
Valitse laina-aika
12 - 24 kuukautta
Hae lainaa
Kuukausierän suuruus
214,92 €

Lainapalvelumme on avoinna päivittäin klo 7 - 23. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 8 - 13.

Salasana on henkilökohtainen, se on asiakkaan itse keksimä ja vain asiakkaan tiedossa. Näin ollen uutta salasanaa ei saa asiakaspalvelumme kautta. Jos olet unohtanut salasanasi, saat hankittua sivujemme kautta uuden salasanan, jonka avulla pääset kirjautumaan profiiliisi ja vaihtamaan salasanasi uuteen. Hankkiaksesi uuden salasanan paina sivujemme oikeasta yläreunasta "Unohditko salasanasi?" linkkiä ja toimi sivun ohjeiden mukaisesti.

Jos et pysty maksamaan laskuasi eräpäivään mennessä voit siirtää laskusi eräpäivää. Ohjeet eräpäivänsiirtoon löydät laskustasi sekä kotisivuiltamme täältä.

Muuttuneet asiakastiedot tulee päivittää viipymättä. Voit muuttaa tietoja omassa profiilissasi. Kirjaudu omaan profiiliisi ja klikkaa omassa profiilissasi kohtaa "Omat tietoni". Siellä pääset päivittämään kaikki asiakastietosi.

Ei. Luottoraja nousee vasta, kun odottaa edellisen lainan maksun kirjautumisen jälkeen 7 päivää luottorajan nousua. Luottorajan noususta ilmoitetaan tekstiviestitse.

Ei voi. Asiakkaalla voi olla vain yksi avoin laina kerrallaan. Voit hakea uutta lainaa vasta, kun edellisen lainasi takaisinmaksu on kirjautunut järjestelmäämme ja olet saanut tästä ilmoituksen tekstiviestitse.

Laina siirtyy tilillesi noin 15 minuutin kuluessa, jos pankkitilisi on: Osuuspankissa, Nordeassa, Sampo-pankissa, Aktiassa, Paikallisosuuspankissa, Säästöpankissa, Tapiolassa tai Handelsbankenissa. Jos pankkitilisi on jossain muussa pankissa, laina siirtyy tilillesi 1-2 pankkipäivän kuluessa.

Ei mitään. Meiltä sinulle tulleet viestit sekä sinun palveluumme lähettämät tekstiviestit ovat sinulle täysin ilmaisia.

Jos haluat asettaa itsellesi lainakiellon palveluumme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme postitse tai sähköpostilla. Ilmoita viestissäsi selkeästi haluavasi lainakiellon, sekä henkilötietosi (koko nimi, henkilötunnus ja osoite). Lainakielto astuu voimaan heti, eikä sitä voi peruuttaa.

Elokuussa 2012 avattu Onnen.fi on uusi sivusto kulutusluottoja varten. Sivusto ja Onnenluotto-aputoiminimi kuuluvat 4finance Oy:lle. Kulutusluottoja myönnetään 50€ ja 3000€ välillä 1-4 kuukaudeksi. Voit lukea lisää täältä.