Lainalaskuri
Valitse lainasumma
2000 - 3000 euroa
Valitse laina-aika
12 - 24 kuukautta
Hae lainaa
Kuukausierän suuruus
214,92 €

Onnen.fi


Onnen.fi aloitti toimintansa elokuussa 2012. Onnen.fi kuuluu 4finance -konserniin, jolla on toimipisteitä Suomen lisäksi Ruotsissa, Tanskassa, Latviassa, Liettuassa, Puolassa ja Britanniassa. Onnen.fi-brändi toimii 4finance Oy:n Onnenluotto aputoiminimen alaisena. Lue lisää Onnen.fi:stä ja konsernista täältä.


Onnen.fi:n tarjoamat palvelut

Onnen.fi tarjoaa luotettavia ja edullisia kulutusluottoja. Saadaksesi lainan sinulta ei vaadita vakuuksia. Onnen.fi:stä voit saada lainaa 300€ - 1500€ väliltä sekä valita takaisunmaksuajaksi 12 - 24 kuukautta. Takaisinmaksu suoritetaan kuukausittaisissa erissä.

Onnen.fi palvelun etuja:

yksinkertainen ja nopea rekisteröityminen ympäri vuorokauden
nopea lainahakemuksen käsittely
mahdollisuus siirtää eräpäivää

alhaiset korot
joustava ja laaja lainavalikoima
ammattitaitoinen asiakaspalvelu.


Onnen.fi asiakkaat


Onnen.fi on sitoutunut pitkäaikaiseen ja molempia hyödyttävään yhteistyöhön jokaisen asiakkaan kanssa. Jotta pitäisimme huolta asiakkaiden hyvinvoinnista, parannamme jatkuvasti jäjestelmäämme sekä kuuntelemme asiakkaiden toiveita ja tarpeita.Onnen.fi ja yhteiskunta


Onnen.fi tukee aktiivisesti tärkeitä yhteiskunnallisia hankkeita. Onnen.fi on avoin uusille yhteistyömahdollisuuksille.Uramahdollisuudet Onnen.fi:ssä


Onnen.fi on kansainvälinen yritys, jolla on ammattilaisia monilta aloilta ja joka noudattaa eettisiä standardeja. Onnen.fi-tiimi koostuu määrätietoisista ja vastuullisista työntekijöistä, jotka kehittävät itseään jatkuvasti. Onnen.fi:n tiiminjäsenet arvostavat yhteistyötä, mikä edesauttaa yhteisten päämäärien saavuttamista. Etsimme jatkuvasti lahjakkaita, ahkeria ja positiivisia työntekijöitä. Jos haluat liittyä osaavaan joukkoomme, lähetä sähköpostia tästä.